vrijdag 29 maart 2013

Things that make me happy
Drie dingen die me vandaag happy maken : mijn zelfgemaakte paars-marone ring die een mooi schijntje krijgt van het licht,   het minigivewaypakketje van Toedeloez dat gearriveerd is  (een leuke schaapkaart, twee paashangertjes en bloemenzaadjes) en de goedkope  maar toch mooie Washi tape (van Zeeman) Deze link van woonblog geeft heel veel Washi tape ideeën

En bovenal het feit dat de dochter zo dadelijk van London thuiskomt voor de paasdagen en dat de zoon er vanaf morgen zal zijn.  Paasdagen zijn toch vooral gezinsdagen.

Three things that  made me happy today: my  purple-marone ring (made it myself) shining bright in the light, the minigivewaypackage from  Toedeloez that arrived (a cute sheep card, two Easter pendants and flower seeds) and cheap yet beautiful Washi Tape (from Zeeman) This link gives lots of  ‘woonblog’ Washi tape ideas.

And the thing that makes me happy most of all is  the fact that my daughter is coming home from abroad  for Eastern. And the fact that my son will me here the next few days as well. Eastern days are the more fun when the whole family is around.13 opmerkingen:

 1. Geen idee waarom de foto van de Toedeloezspullen zo breed over de hele pagina zit. Volgens mij leidt die een eigen leven.
  Vind hem wel iets hebben zo.

  Is er iemand die mij kan zeggen hoe dat zo komt? Of iemand die weet hoe ik foto's in een blogbericht delete? Ik heb zonet als gek met de rechtermuisknop op de foto zitten klikken in het bericht zelf (in ontwerp nog)- "verwijderen" staat wel in de lijst van mogelijkheden maar is niet "verlicht" en bijgevolg niet aanklikbaar.
  Sukkel dat ik ben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha,ha...heerlijk die reactie van je!;-)Je gaat naar je berichten overzicht en kiest bij dit bericht bewerken...dan klik je op de foto(die wordt dan blauw doorschijnend en daar onder zie je kleine lettertjes normaal,groot,extra groot....maar ook helemaal aan de r-kant verwijderen en zo verwijder je hem..;-)
   Heb je de foto wel even gedraaid voor het uploaden in je blog?
   Hoop dat je er wijs uit word en ehhhh I didn't forget you....EENS zal ik je uitleggen hoe dat werkt die foto's in een template(vakken)te plaatsen...maar daar heb je ook photoshop voor nodig...ben nog aan het zoeken of het ook op een eenvoudigere manier gaat via een site op internet ofzo...zoniet dan stuur ik je wel een schijfje met uitleg,e.d keer toe!

   Nice ring!heb je leuk gemaakt,mooie kleur ook...en leuke post heb je ontvangen van Carin......geniet lekker met je gezinnetje van het Paasweekend zou ik zeggen!

   lieve groetjes
   Angeline


   p.s;Nee hoor Diva is heel lief voor Forrest Bump en heeft niet aan zijn staart getrokken,ik had hem alleen even vlug vlug zo in dat kooitje gezet,moest gaan werken n.l maar wilde hem PERSE nog snel even bloggen,zodra het kleedje voor in die kooi klaar is en hij helemaal goed is geinstalleerd show ik hem nog wel een keertje!;-)

   Verwijderen
  2. Als ik foto's upload, en erop klik, werkt het foto's blauw maken, slechts bij de eerste twee van de reeks. Bij die eerste twee verschijnt inderdaad de balk met "normaal-groot-extra groot.." maar dat lukt bij mij alleen daar(en niet alleen vandaag maar ook in alle vorige berichten).
   Alle foto's die erna volgen (nummer 3, 4 enz...),krijg ik niet meer blauw aangeklikt, bij die verder nummers verschijnt er ook geen balkje meer, nada, niks.
   Ik doe zeker iets stoms fout, maar vind het voorlopig niet. Ik erger me blauw hieraan al vanaf het begin dat ik blog.

   Verwijderen
 2. Ik heb geen idee waarom je foto de hele pagina in neemt! Blogger doet soms raar.. ik heb soms ene hele hoop getalletjes in een bericht staan..

  Leuke tape heb je gekocht! Had er nog niet van gehoord. Kende het niet, nu wel :-D Zeker de moeite eens om te proberen. Alleen ben ik pas in de week in de Zeeman geweest.. Vanalles gekocht weer, vooral voor de kids haha, maar niet voor mezelf rond gekeken.

  En leuk voor je dat iedereen thuis is met de Pasen. is wel een echt familie-gedoe.. Wij nu ook zaterdag avond bij de ene familie en zondag bij de andere op bezoek..

  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Owwww wat fijn dat je kids naar je toe komen zeg! Geniet er van he.
  En wat heb je een leuke ring gemaakt zeg ♥
  Ik wens jullie met zijn allen hele fijne dagen toe.
  Antwoord op je foto vraag weet ik niet meis...ik zal het even via fb vragen aan de blogsters ook.
  Knuff en lieve groet en geniet van je super leuke post die je hebt gekregen
  Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 4. whaaaaaaaaaaaaaaaa ( solly) ik zou het niet weten

  wat een leuke dingen heb je gehad zeg
  en wat fijn dat de kids komen

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ring vind ik prachtig, de foto staat wel gezellig zo, geniet je nog meer van je spulletjes, dat hele bloggen gaat momenteel niet zo leuk bij mij in ieder geval, heb blog lovin geinstaleerd en niemand krijg mijn updates nog, in het weekend maar eens rommelen, geniet lekker met de pasen, ga ik ook doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ring! Fijne paasdagen voor jullie! Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het heeft wel wat hoor die foto zou hihihihihi

  Wil je het zo hebben ..... krijg je het niet
  Wil je het niet zo hebben .... krijg je het wel

  Ik heb geen idee moppie. Sorry!

  Trouwens die ring ...... WOWWWWWWWW!!!!!!!

  Geniet van je paadagen meis!
  Is voor mij de eerste keer in 5 jaar dat ik ze niet hoef te werken (maar ja dat wil dus zeggen dat ik met Pinksteren wel moet hihihihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele fijne paasdagen. Enne van die fot snap ik ook niet. Soms trekt ook bij mij blogger zijn eigen plan en laat zich niet sturen door mij ik kan je dus helaas niet helpen. Gave ring zeg.Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2013/03/maak-kennis-met-molly.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ook al zo'n leuke blog, ben meteen volger bij je geworden hoor.
  Lieve groet, * Haakjuffie *

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O, hoera! Wat fijn! Geniet van je gezin! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...