zaterdag 11 mei 2013

Moederdag (bis)

 
Mamaatje was heel blij met de Moederdagkaart  (lees meer daarover in de vorige blogpost) en gaf  ze  meteen een ereplaats op haar piano . Nogmaals bedankt aan Fieve voor de ondersteuning!
Mama kan de oppepper gebruiken want binnen drie weken wordt ze geopereerd en krijgt ze een nieuwe heup. Arme mama maakt zich zorgen.
Mummy was very happy with the mother’s day card (read previous post about this) and gave it a prominent place on top of her piano. She can really use a bit of happiness in her life right now because she has to be operated on (new hip) within 3 weeks. Poor mum!
Bij het thuiskomen stonden er chocolaadjes die de echtgenoot  via een werkbezoek aan “Twerk vzw” had gekregen. Bio Fair trade chocola van Callebaut gepimpt door volwassenen met autisme in een sociale werkplaats. Je kan ze  op bestelling krijgen in welke vlaggen je ook maar vraagt: www.twerk.be
Wie aandachtig kijkt, merkt dat er onderaan rechts één verdwenen is. Drie keer raden welke vlag ontbreekt en waar die nu zit.   :)
My husband brought this chocolates from work, they were made by autistic grown-ups in a special place. You can order them in the  country flag you choose. The good observer notices that in the right corner one flag is missing. Guess which country is not there and guess where it is at thtis very moment. :)5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto`s,ik zag je reactie op mijn blog en op die post van je bloemen had ik een reactie achter gelaten,haha ja ik fotografeer ook om dingen heen en ik denk de meeste,succes voor je moeder,snap wel dat ze zich zorgen maakt,is ook niet niks,maar ze krijgt vast veel steun,voor morgen een fijne zondag,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook niet niks meis een mamaatje die een nieuwe heup krijgt. Is best een ingrijpende operatie!

  Misschien 1 kleine troost voor haar, die van mij kreeg er een paar jaar geleden ook eentje ... en een paar maanden later ook nog eens de andere.
  En sindsdien loopt ze weer pijnvrij en zegt ze zelf dat ze het veel eerder had moeten laten doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi ereplaatsje!!!
  Heel veel beterschap voor je moeder!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is ook zeer zeker spannend..... mijn mama kreeg een jaar of wat terug ook ( inmiddels beide ) terwijl dat ik toch ook wel vond dat ze heel niet oud was......toi toi toi

  mooie foto's

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mamaatje is al even kleurrijk als haar dochter zo te zien....leuk....zit bij jullie in degenen dus!ha,ha.....ach arm....daar is ze wel even zoet mee,mijn zwager heeft 1 1/2 week geleden een nieuwe heup gekregen,herstelperiode schijnt geloof ik een jaar te zijn en hij mag nooit zijn benen meer over elkaar slaan,want dan kan de heup uit de kom schieten en moet dat operatief weer terug gezet worden,nu zie je mannen niet gauw met het ene been over het andere been heen geslagen zitten(staat te vrouwelijk denk ik),maar ik zit eigenlijk altijd met een been over het ander heen geslagen,dus voor mij zou dat echt opletten geblazen zijn dus;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...