dinsdag 2 april 2013

Paarden en Jenneke

Zonet even de hernia getrotseerd en tot bij de paarden van de boer gewandeld met oud brood. Ze vonden het best lekker. Er stond wel een ijskoude wind in het veld.

Just defied the hernia by taking a stroll towards the horses of the peasant carrying some old bread., which they found quite tasty. There was a cold wind in the field though.
 
En vanochtend kwamen er twee pakjes van Jenneke ineens aan. Het eerste bedoeld als oppepper voor deze “zieke” blogster, dat was vanwege de paasdagen op de post blijven liggen, en nog een tweede met een azuurblauwe sleutelhanger erin. Bedankt Jenneke.

And this morning there were two packets at once of Jenneke.The first intended as a boost for the "sick" blogger and a second one with an azureblue a key holder.
Thank Jenneke.
 

5 opmerkingen:

 1. Wat lief van Jenneke!Je zit maar mooi te kijken met je rug zeg,bah vervelend!Hoop dat je weer gauw wat meer mag gaan genieten en de pijn kwijt raakt...

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhhh heerlijke post van Jenneke .... altijd heilzaam en heel blijmakend :-)

  Sterkte meis!!!!

  Schitterende foto's trouwens!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bovenste was van hessie en mij samen hihihi

  en lag echt al eerder op de bus als de andere

  muts fun ermee enne mooie foto's meis ♥

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Hester,

   Jenneke heeft volkomen gelijk, in al de euforie omwille van zoveel geschenkjes, ben ik jou vergeten. En jullie namen staan zo mooi in de twee helften van het hartje. Op de foto is duidelijk te zien dat jullie met z'n tweeën de gulle schenkers zijn.

   Ook heel erg bedankt,Hester.

   Verwijderen
 4. Aaaah Jenneke-post is zoooo fijn! Mooie paardjes
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...