woensdag 20 februari 2013

Giveaway: mrs. Rose White and mister Forrest Bump







Zo. Mrs Rose White en mister Forrest Bump zijn klaar en kijken alvast uit naar hun nieuwe eigenaars. Tot 20 maart worden alle kandidaten verzameld en als de lente start, vliegt het tweetal uit naar een nieuwe happy home.

Stappenplan:

1) Je bent (of wordt) Dachshund-volger,
2) Je kiest voor Rose of Forrest
3) Je formuleert je argumenten waarom jij een geschikte opvang bent. (De naam van overtuigende argumenteerders komt twee keer in de lotenbak terecht)

Finally, Mrs. Rose White and Mr. Forrest Bump are ready and looking forward to join their new owners. Until March 20th, all candidates are collected and when spring starts, the two of them will fly out to a happy new home.

Steps:

1) You are already (or will become) a Dachshund-follower,
2) You make your bird choice ( Rose of Forrest)
3) You formulate your arguments why your house will provide a happy home. (Candidates who are very convincing will find their name twice in the lottery)
4) Post your reaction at the latest on 20 March at the Daschundblog











Forrest Bump is een groene jongen, supercreatief, goud-eerlijk, avonturier, charmeur (de George Clooney onder de vogels) met een groot gevoel voor humor.
Mag een beetje minder: ongeduldig, grote mond, onbezonnenheid en slordigheid.

Forrest Bump is a green boy, a creative mind, honest to god , adventurer, charmer ( The George Clooney among the birds) with a great sense of humor.
Needs a little less: impatience, big mouth, thoughtlessness and carelessness















Rose White is een romantisch, lief en vooral mooi meisje.
Mag een beetje minder: braaf, verlegen en tuttig.

Rose White is extremely good looking, a nice romantic little thing.
Needs a little less: shyness and being a good girl

42 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whaaaaaaaaaaaaaaaa zijn ze echt geweldig beide zeg

    maar ik ga voor forest...waarom
    soms zie ik zelf door de bomen het bos niet meer.....ik wil dat graag zo houden door forest te winnen.
    laat me dan maar een chaoot zijn.
    maar mijn liefde is groot ....ik hou van knuffelen en een manneke hebben we niet tonie en ik alleen 2 meiden, misschien kan forest ze uit elkaar halen als ze het even niet met elkaar eens zijn ik hou van eerlijk en slordigheid kan ik mee leven.....ben ik vaak ook in het huishouden whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


    ik zal een linkie gaan plaatsen hoor!

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schatjes. Mooi gemaakt hoor. Ik ben volger geworden en ik maak graag kans op Rose white.Zal een linkje op mijn blog plaatsen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. o jee nou vergeet ik te vertellen waarom ze juist bij mij zou moeten koemn wonen die mooi Rose white. Ik heb een groot warm hart waar al heel veel mensen hun plekje hebben gevonden maar voor zo'n leive knuffel heb ik nog een plekje vrij zowel in mijn huis als in mijn hart bij mij krijgt ze een warm huis.

      Verwijderen
    2. Ik heb net even een berichtje geplaatst op mijn blog om even een beetje recalme voor je te maken. Wie weet krijg je er nieuwe volgers bij. Want het is inderdaad een stuk gezelloger als er lekker veel mensen met je meelezen dan weet bje waarvoor je het doet. groetjes Jolanda

      Verwijderen
  4. Mijn huis staat open om Rose White te verwelkomen. Wat betreft de persoonlijke eigenschappen is ze een mooie tegenhanger van onze energieke dochter van 2 jaar. Ik denk dat ze beide wat van elkaar kunnen leren. 2 vliegen in een klap. Dat wordt een gezellig boel in huis. Er staat al een poppenbedje klaar!

    gr lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mevrouw Rose je bent hier zo onwijs welkom,,,,,Wij haden een oud afgedankt fokteefje opgevangen....ze had wel 7 nestjes!!! moeten krijgen. Ze was uitgewoond tietjes op de grond,,,,Haar oorspronkelijke naam was Amy. Wij noemde haar Roos, ze was wit en kon alleen nog maar verder uitbloeien tot een echte bullendame die mocht spelen, zonnen en genieten. en dat....dat heeft ze gedaan tot ze echt oud en op was en zelf besloot een vlindertje te worden. Maar we missen onze Roos nog tot op de dag van vandaag dus ik had zo graag weer een nwe mrs Rose in da house! Mandjes genoeg en speelkameraadjes ook en ach.....meneertje Dirk maakt jou wel wat minder braaf, let maar op!
    xe

    (ps jouw give away is onderweg,,,,,,)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kies voor Mevrouw Rose, de reden waarom is dat ik zo enorm vrolijk word van de kleurtjes,en ik een Smouce de poes heb en Saar de hond beide meiden, zodat ze samen als ze slapen tegen Mevrouw Rose aan kunnen liggen.
    Gave give away!!
    Lieve groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind Forrest Bump z'n vlechtjes geweldig! En qua persoonlijkheid is hij gewoon mijn evenbeeld *bloos* Als ik hem win, mag hij nog bij jou op bezoek komen, of jij bij hem :) Mijn huis kan nog heel wat kleur gebruiken en in het dennenbosje achteraan in onze tuin kan hij af en toe z'n vleugeltjes uitslaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We vallen blijkbaar voor hetzelfde type! Ik merkte meteen dat ik op heel wat punten match met Forrest Bump: ik ben een groene meid; ik noem mezelf niet graag supercreatief maar denk wel dat doorsnee medemens me bij die bevolkingsgroep zou indelen; eerlijkheid staat bij mij vooraan en ik denk dat ik wel durf te beweren dat ik een goed gevoel voor humor heb.
      Daarnaast heb ik behoefte aan wat meer avontuur in mijn leven. Als hij dan ook van lekkere koffie houdt zoals George dan ben ik helemaal gecharmeerd.
      Vermits ik zelf geduldig en nogal nauwgezet ben vorm ik op dit vlak de tegenpool van Forrest. Dat hoeft geen probleem te zijn. Complementair zijn heeft ook z'n voordelen. Alleen met die grote mond van hem en het feit dat ik geen 'volger' ben zit ik nog verveeld.

      Verwijderen
    2. En dan vergat ik nog te vermelden dat ik gisteren jarig was! (ik heb het gezelschap van Forrest nu meer dan ooit nodig om dat te verwerken)

      Verwijderen
    3. Om te beginnen een superverjaardag gewenst! Lekkere speculaaskoeken trouwens in die oude trommel.

      Je voldoet inderdaad aan heel veel eisen om Forrests speelmaat te worden, maar helaas, Jackie, je zegt het zelf al, he? Wat is er mis met de dachshund dat je hem niet wil volgen?

      Verwijderen
    4. Helemaal niets mis mee. Ik volg op mijn manier (vrij en ongebonden!) Het lijkt me op het eerste zicht te veel gedoe. Ik sla tilt als ik te veel knopjes zie of een stappenplan moet volgen.

      Verwijderen
  8. Wat een super leuke give away!!
    Ik ga meteen voor Rose White

    Ik heb hier in huis 3 echte mannen rondlopen (mijn man, en zoontjes 6 en 4) en het vrouwelijke mist nog wel eens in huis. Alleen lukt het me niet om dat te compenseren, maar met Rose White moet dat zeker lukken!

    Groetjes Renske

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi!
    Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Ik ben meteen ook even naar jouw blog gegaan natuurlijk, en inderdaad: wat hebben we veel overeenkomsten! De liefde voor onze katten, en het naaien en knutselen natuurlijk. Leuk! Ik ga jou ook volgen.

    Groetjes Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ik had al gezegd dat ik mee wilde doen hey, IK WAS EERST WHAHAHAHA

    XXX

    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. je dringt voor mijn lief blogdinneke.........da ken nie he!!! ☺

      Verwijderen
    2. hahahaha ik had op het vorige blog al gezegd dat ik mee deed hahahahahahaha :-)

      Verwijderen
    3. De gemoederen laaien hoog op.
      Zo hebben we het graag.

      Verwijderen
    4. ha ha ha...we hebben het maar druk over de vogels.....we maken elkaar nog niet niet af op FB ha ha

      Verwijderen
  11. Wow! Wat zijn deze knuffels allebei gaaf! Heel mooi gedaan! Ik doe graag mee voor rose white! Waarom? Ik vind haar super schattig en nu ik niet zo lekker in mijn vel zit kan ik wel zo'n lieve knuffel gebruiken om mij op te vrolijken! Daarnaast past ze ook perfect op mijn kamer waar ze zeker een ereplaats zal krijgen!
    Lieve groet,

    Hetty (hobbyhetty.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Eigenlijk heb ik geen andere reden waarom ik mevr Rose wil hebben dan dat ik haar mooi vind. Ik zal meteen een linkje op mijn give-away pagina zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hee Brigitte, Dank je wel voor je uitnodiging voor je blog. Ik geloof dat ik me hier wel thuis zal voelen, want als ik je profielbeschrijving lees, dan wordt ik al helemaal blij je te hebben ontmoet. En ik wil heel graag mee doen voor mr. Forrest Bump. Alleen om hem te zien al, met zijn woeste oranje staart, daar krijg ik kriebels van in mijn onderbuik. Graag wil ik met hem wilde avonturen beleven en natuurlijk, zoals alle vrouwen willen, zijn woeste aard temmen. En ik kan wel iemand met een goed gevoel voor humor gebruiken. Ik zou het heerlijk vinden weer eens vanuit het diepst van mijn ziel te kunnen lachen. Ik heb zo een idee dat Forrest Bump de man voor mij is... Liefs en tot volgs, MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohhh wat zijn ze leuk,grappig,apart en mooi!Je krijgt gewoon een smile van deze paradijsvogels op je gezicht en omdat ik hier een heel mooi kooitje klaar heb staan waar zo'n exotische beauty erg mooi in zou staan kies ik voor de stoere Forest Bump,je zou maar DE George Clooney in huis mogen ontvangen!Zwijmel,zwijmel....bovendien val ik ook wel voor de rest van zijn eigenschappen en ja die 'grote mond'daar kan ik wel verandering in brengen!let maar eens op als hij door mij word getemd in zijn kooitje;-)...grrrrrrrrrr

    fijn weekend en ehhh heerlijk dat ik weer zo'n ontzettend leuk blog erbij kan gaan volgen!;-)

    grtzzzzzzzzzzzz
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  15. I love your birds - especially Rose - so unique!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hihi, ik ga voor forrest :) Het lijkt me wel gezellig, we zijn hier ook redelijk avontuurlijk aangelegd, gaan graag kamperen of doen aan raften of canyonning dus daar zal ie zich al wel thuis in voelen, we hebben hier ook een goede dosis humor dus dat zit ook wel snor. En om die negatieve kantjes aan te pakken is ie hier ook wel goed, ik ben namelijk opvoedster van opleiding ^^ En natuurlijk is ie super mooi en wie wil er nu niet george clooney in huis hebben :o)
    groetjes
    Miss Mustache

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind Rose echt een leukerd! Wat heb je haar mooi gemaakt, zo creatief: niet een standaard vogel maar alle stoffen passen bij haar! Ik denk dat ik wel een leuk huissie voor haar heb. We mogen zelf geen huisdieren ivm onderhuur, maar ik denk dat Rose wel is toegestaan;) En ze past perfect in het interieur met haar lieve kleuren.
    Nog een fijne zondag!
    Lieve groetjes Micki

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heb nog even een link op fb gezet............volgers zijn altijd leuk erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh toffe give away!! Ik zou graag meneer forest adopteren, hij gaat hier een schoon leven tegemoet met de toekomstige baby onderweg, al zal hij misschien al eens aan de staart getrokken worden, daar kan hij wel tegen he? Groetjes van Tiene!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi, leuk berichtje ontving ik van je :-)
    Natuurlijk doe ik heel graag mee, en wel voor Forrest Bump.
    Wij hebben een vrouwenhuis, tot nog toe was bij ons bewoning door het "zwakke" geslacht niet toegestaan. Maaaarrrrrr, Forrest Bump is natuurlijk van harte welkom, hij kan ons als geen ander motiveren en charmeren met zijn uiterlijk, eerlijkheid, lieve lachjes en zachtheid.
    We wachten nu maar heel rustig af tot Forrest naar ons huisje komt.

    Life is a box of chocolates, you never know what you're gonna get :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Helemaal leuk. Echt bijzonder. Ik zou kiezen voor de Rose, echt mijn kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh, wat een leuke give away! Ik zal gelijk maar bekennen dat ik er nog niet één gehouden heb. Elke keer schuif ik het op, komen er toch weer andere projecten tussendoor. Maar er komt er één aan binnenkort, écht waar! :-)
    Nou, nog kiezen voor welke, moeilijk hoor!
    Ik denk dat mevrouwtje Rose White hier het best zou passen. Forest zou er met zijn onbezonnenheid en slordigheid nog een grotere puinhoop van maken hier, dat moeten we niet hebben! En Rose White mag dan wel verlegen zijn, met al die knuffels hier die al op de uitkijk staan om haar te verwelkomen, is ze daar vast snel overheen. Er is hier vast wel een lieverd die verkering met haar wil!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Oef, nog net op tijd om aan deze supertoffe give-away mee te doen!! Haha, Poekie zou goede maatjes kunnen worden met Forest Bump! Creativiteit heb je hier in huis wel nodig, om leuke knuffels te maken voor het Poekie-project, alle hulp is welkom! In onze chaos (al die knuffels!!) zal Forest Bump zich wel 'n weg vinden hoor! En anders kan hij buiten in de tuin tot rust komen. Poekie steekt z'n poezenduimen in de lucht, toi toi toi!!

    Heb je Poekie al gezien met z'n nieuwe strik, ook zo'n charmeur nu... kunnen ze samen op pad!

    Grortjes van Poekie, de ondeugende - creatieve - eigenzinnige - superlieve - ... blablabla gebreide huiskat! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Forrest Bump heeft direct mijn hart veroverd,maar ik kan niet op tegen al die overtuigende berichtjes hier. Misschien kan hij mij ondeugende en creatieve ideetjes influisteren terwijl wij samen aquarellen maken, haken of naaien ..... En hij wordt zeker en vast een SUPER DIKKE vriend van mijn petekindje Michael: een groene jongen, supercreatief, goud-eerlijk, avonturier, charmeur (de George Clooney onder de bengels) met een groot gevoel voor humor.
    Maar ook ongeduldig, grote mond, onbezonnen en slordig. Je ziet ze passen perfect bij elkaar!:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik werd alvast volger, met heeeeeeeeel veel plezier!!!!!

    Rose white zou het ideale toe-vertrouwtje zijn voor onze dochter lilly, die diagnose ASS heeft gekregen en het daardoor heel vaak emotioneel zwaar heeft!
    Ze zou er al haar moeilijkheden kunnen tegen vertellen, zonder ze haar veroordeelt!!!
    En, ze zou er zeeeer goed voor zorgen en ze zou echt overal mee naartoe mogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Volger ben ik geworden op de knop bloglovin en de "normale" zal vast goed zijn :) Ik ga voor Forrest Bump en vooral al om die naam en de kleurtjes, waarom hij hier mag komen is dat ie de hele dag lekker lui op de bank mag zitten ;) en af en toe met Molly mijn konijn mag spelen :)
    Leuk blog heb je trouwens en bedankt dat je volger bij mij bent geworden, zo leuk zoveel volgers :) Wordt bijna weer tijd voor een Give away :) Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw! Op de valreep, dank je wel voor de tip !
    De Forrest, da's een diertje dat hier thuishoort: oudste zoon is zot van alles wat vliegt, jongste zoon is zot van groen en de jongste, onze dochter is zot van bloemetjes en vlechtjes in het haar.
    De Forrest gaat dus bij alle gruttekes hier in huis in de smaak vallen.
    Maar de beste reden ben ikzelf; liefde op het eerste zicht ! Wat een knappe kerel is hij seg, supertof gemaakt!
    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. I just found your blog today - how beautiful!

    I would love to provide a home for Mr Forrest. He would fit in very well at our house of two boys, who would love him very much. We have a crow puppet who has very similar characteristics to Mr Forrest, and I think they would get along very well. (Actually, we have a lot of 'animals' who are real stand-up guys but are rather short tempered and selfish. I watched a lot of Sesame Street as a child, and a lot of their puppets had this type of personality, so whenever I talk with the puppets to my boys, I end up with them all acting like this! I think this says more about me than the puppets, though!) Needless to say, he would be well loved.

    Good luck with the blog and thanks for the giveaway. I am off to be a follower....

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat zijn ze allebei leuk!!!! Ik kies dan voor Forrest, we hebben hier meer dames dan heren in huis, dus hij kan de stand een beetje rechttrekken! ;-) Bovendien ben ik nogal een chaoot, dus past hij aardig bij mij! Ik ben net volger bij je geworden, leuk dat je mij ook volgt!!!

    Liefs Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  30. ik lig plat voor het scherm.........adem in ,en adem uit...wat een spanning..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...