zondag 10 februari 2013

I love long tailed TitsDe staartmees heeft mijn hart veroverd.Bij de eerste in je blikveld denk je: "kijk, wat een speciaal meesje!" en dan komt er een tweede gezellig erbij, en dan een derde... en het houdt niet meer op. Bij ons komen ze steeds met een bende van meer dan twintig, ze strijken vliegenvlug neer, hangen groepsgewijs aan de notenzak en zijn even snel weer weg. Met de hele bende natuurlijk.

2 opmerkingen:

  1. Jaaa hier zitten ook staartmeesjes zo leuk! Maar de groenling is ook leuk maar geloof dat het winterkoninkje toch echt favoriet is of... het roodborstje ach alle vogeltjes zijn leuk ook de musjes XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het winterkoninkje bezoekt ons ook af en toe.En een groenling is dat een soort van vink? Ik heb em zopas gegoogled en herken hem niet echt. Die komt waarschijnlijk niet in onze contreien. Het stikt hier van de kool- en pimpelmezen. Die fladderen de hele dag vrolijk in het rond. Daarstraks voor het eerst een lijster gezien.En geloof het of niet, de struik waarin ze zat, is een lijsterbes.

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...