zaterdag 9 februari 2013

Lolaproblems

Lola is deze dagen een iets minder happy cat. Ze sleept al een paar weken erg met één achterpoot. (De zoon vergelijkt haar verplaatsingsmethodes met die van een zombie)
Ondertussen heeft de dierendokter het verdict geveld: artrose in de heup en de achterpoten. Lola krijgt elke ochtend medicatie en kikkert daar de eerste paar uurtjes van op maar tegen het einde van de dag, lukt het haar weer niet meer. De dochter en ik dragen haar zoveel mogelijk van haar mand, naar haar iglo, naar haar kussen op de stoel bij het raam. Kwestie van afwisseling in het kattenleven te brengen. Goed warm houden,is de boodschap. En dat heeft Lola begrepen: ze is al in geen weken meer buiten geweest. Hopelijk lukt het weer vlotter zodra de lente eraan komt.


8 opmerkingen:

 1. Lola laat je maar heerlijk verwennen, maak er maar lekker ge (mis) bruik van hoor.
  Knuff van mij Hester.
  Ik ga toch eens nog checken of er lieve mensen zijn die het hier gaan volgen, want ze missen nu wel ee hele hoop.
  Dikke knuff en ik ga dat via fb doen.
  Liefs Hester https://www.facebook.com/hester.horden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt om reclame voor ons op facebook te maken.Zoveel te meer reacties,zoveel te meer vreugde.

   Verwijderen
 2. Ahhhh die arme Lola ... moet goed komen met veel liefde, warmte en medicatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arme lola, hopelijk komt het goed
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze krijgt "loads of love" want ze is mijn lievelingskat. We verwennen haar mateloos.Zo krijgt ze elke dag iets lekkers te eten van de slager of leftovers van ons. Lola is de enige van de drie katten die nog nooit in haar leven katten-eten heeft gegeten. Ze weigert dat gewoon.(vanaf het ogenblik dat ze in huis kwam) Voor haar geen blik of vlootjes of zelfs geen droge brokken.Voor haar alleen "menseneten".Haar lievelingskostje is spaghetti-pasta met tonijn erbij.De echtgenoot verklaart me soms voor gek. En de zoon ook , als hij in het weekend thuiskomt en zegt "mmm, spaghetti", en dan blijkt die voor de kat te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaaai wat vervelend....kom maar op met de lente! Helpt een lekkere warme hittepit niet bij haar ligplekje?
  Knuffels aan Lola.
  Bjorn onze engelse bulldog heeft ook artrose...wij hebben een AGA fornuis, tevens onze kachel deze staat dag en nacht aan met Bjorn zijn mand er lekker voor.....
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk die verwennerij...dat doet lola vast heel erg goed....wat vervelend voor het lieve diertje zeef

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een poezen leven daar in Hasselt. Maar, ocharme Lola. Goed dat je ze goed hebt laten onderzoeken.Het zal snel duidelijk zijn wat de diagnose is en dan kan je haar weer helemaal in topvorm krijgen.Ze zal je dankbaar zijn. diane

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...