zaterdag 19 januari 2013

Upgrade naar kattenmand

Lola slaapt 24/7. Altijd dus. Ze ligt soms gewoon op de vloer (planken,hm,gr!) maar zit altijd op de loer naar nieuwe slaapmogelijkheden.

Onlangs bij het opruimen van de kerstboom, kreeg ze de mand waarin de boom had gestaan in de smiezen en in een mum van tijd zat ze er in. De plantenbak is dan maar meteen gepromoveerd.

Hoe gaat zo'n upgrade tot kattenmand in zijn werk?

Neem een ordinaire plantenmand (liefst van riet, dat krabt zo lekker weg ) en vul ze tot bijna aan de rand met lelijke kussens die je tot op heden had verstopt wegens mislukt( geen paniek,niemand ziet ze in de mand).
Wie een kat heeft met stijlgevoel, werkt zijn kussenstapel af met een patchworkdeken-on-top(geval van Lola). Wie een kat heeft, zot op aaibare materialen, topt zijn kussentoren met een fleece-ke bovenop. Tot slot: men zette de mand tegen de verwarming en ta-taah: succes!

de mand tegen de verwarming:


De kat past precies in de mand en is je eeuwig dankbaar, zeker in deze gure winterdagen:4 opmerkingen:

  1. Ik heb wel een rechthoekige mand maar hoe krijg ik mijn kat zo blokvormig?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gewoon goed volstoppen meermaals dagelijks. Liefst met kip gebakken in goede boter. Vooral geen katteneten uit blik.... Of droge brokken, stel je voor!! (Het idee alleen al)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat laten die poezen van jou zich toch goed fotograferen! De onze leeft hier steeds op hogere niveau's (kast, piano,tafel...) omwille van onze "schatjes" van honden. Zo'n mand boven op tafel is jammer genoeg wel ietske minder stijlvol toch?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...